Leo Ahnmé

Grundare av Thunder Workout UF

Hej där! Jag heter Leo Ahnmé och är personlig tränare inom calisthenics. Mitt främsta syfte är att hjälpa dig som vill lära dig calisthenics skills. Det kan vara allt från din första pull up till att kunna göra muscle ups och stå på händer.

Om du är ute efter en veteran med decennier av erfarenhet kan du lämna redan nu. Jag är inget proffs, utan snarare en ung och driven själ med en stor passion och vilja att hjälpa folk. Själv har jag tränat calisthenics i tre år och fastnade för den här sporten på grund av den fysiska och mentala utveckling men även hur roligt det är. När du tränar vanlig gymträning kommer du längta efter vilodagar. När du tränar calisthenics kommer det vara svårare att ta vilodagar än att träna. Det finns såklart inga garantier, men så blev det i alla fall för mig. Under dessa tre år har jag gjort många misstag och lärt mig otroligt mycket, som jag nu vill dela med mig till dig.

Det finns så mycket bullshit på sociala medier, och det är svårt att veta vem man ska lyssna på. Det är många falska löften och överhypade träningsprogram. Jag kommer vara helt uppriktig med dig - du kommer förmodligen inte nå dina största mål på en månad. Att skapa en bestående skillnad tar tid, hårt arbete och beslutsamhet. Särskilt om du vill gå den säkra vägen och undvika skada. Hursomhelst tror jag att med rätt mindset och vägledning är allt möjligt. Så om du är villig att lägga ner arbetet och öppen att lära dig, så är jag här för att stöta dig under varje steg på vägen!

Så nu vet du lite om mig, men vart är beviset på att jag faktiskt är en bra coach? Sanningen? Jag är inte världens bästa coach, men inte heller världens sämsta. Nu har jag tränat folk i några månader, och även hållt en hel del calisthenics-klasser på Trainics. Snart är jag även färdigutbildad PT. Jag kan inte allt, utan lär mig nya saker hela tiden. Jag är inte här för pengarna, utan för erfarenheten. Så om du vill hänga med på den här resan och utvecklas tillsammans. Tryck på länken nedanför för att boka dit första PT pass!

https://thunderworkout.com/wp-content/uploads/2022/11/cropped-TW_logo1-kopiera_inv2130-2.png

Vad är Thunder Workout?

Thunder Workout är mitt UF företag (ett projekt under sista året på gymaniset). Det kom till för att göra ditt liv bättre. För att hjälpa dig att utvecklas både fysiskt och mentalt och bli en bättre verition av dig själv. Mitt mål är att sprida Calisthenics i Sverige och få fler att upptäcka och komma igång med denna fantastiska sport! Jag tror att det bästa sättet att skapa en riktig skillnad i människors liv är personligt anpassade program och mänsklig kontakt. Därför erbjuder jag personlig träning i Stockholm med fokus på calisthenics.