CALISTHENICS

5a779f77-a442-4357-a45f-48300Eb06f9be
leo 1001
charlotte-karlsen-T-hBGkb3-xQ-unsplash (2)

Din Calisthenics Coach

Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag heter Leo och går just nu sista året på Stockholms idrottsgymnasium där jag utbildar mig till personlig tränare. Jag har tränat calisthenics i 3 år och verkligen älskar det! Nu vill jag sprida sporten och lära ut den till andra. Så oavsätt om du vill lära dig stå på händer, göra en muscle up eller kanske bara träna för hälsan och göra något roligt samtidigt, så har du kommit till rätt ställe! Jag kommer anpassa träningen utifrån dina mål och förutsättningar för att göra träningen både utvecklande och rolig på ett sätt som håller i längden.

Vad är calisthenics?

Calisthenics är en relativt ny sport i sverige där man använder kroppen som motstånd. Chansen är stor att du tränat calisthenics utan att ens veta om det. Det utgörs nämligen i grunden av övningar som armhävningar, pull ups och squats. Träning med kroppsvikt helt enkelt. Men det härliga med den här sporten är att det alltid finns ett nytt mål att sikta mot. När du blivit bra på armhävningar och pull ups kan du sikta mot att lära dig stå på händer och göra en muscle up, och efter det finns det en hel ny värld av möjligheter!

Vem passar det för?

Calisthenics är en sport som passar dig som vill utmana dig själv och samtidigt ha mer kul i träningen. Fysiken och hälsofördelarna kommer på köpet när du verkligen gillar det du gör. Alla kan träna calisthenics på något sätt, oavsätt om du vill lära dig avancerade färdigheter eller bara hålla dig hälsosam och må bra.

Åldersgränsen är 15+

Kostnad

Ditt första introduktionspass kostar endast 200 kr (spara 400kr). Därefter gäller följande priser:

1 pass: 600 kr

Klippkort 4 pass: 2200 kr (550kr/pass)

Klippkort 8 pass: 4000 kr (500kr/pass)

Om detta låter för mycket är det bara att snacka med mig så kommer vi överrens om något som funkar för dig (:

Låter dunder! Hur kommer jag igång?

Fyll i kontaktuppgifterna nedan så kontaktar jag dig så snart som möjligt. Ser fram emot att lära känna dig!

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.